Prodaja

Standardne elemente od kovanog gvožđa i materijale sadržane u cenovniku elemenata isporučujemo odmah a  najduže u roku od sedam dana. Ostali rokovi isporuke formiraju se u zavisnosti od Vaših zahteva i kreću se od sedam do trideset dana. Isporuku vršimo na celoj teritoriji Srbije.

Isporuka

 

U mogućnosti smo da naše proizvode isporučimo i u inostranstvo.

Način plaćanja  Plaćanje se može izvršiti gotovinski, platnim karticama (kreditnim i debitnim ), čekovima građana ili virmanski.

Poručivanje je moguće izvršiti lično u našim poslovnim prostorijama, telefonskim pozivom, faksom ili on-line.

 

On-line poručivanje - UPUTSTVO

Poručivanje elemenata najjednostavnije je putem nase web stranice i to na sledeći način:
U vrhu stranice nalazi se -Registrujte se ovde- klikom na to polje pojaviće se obrazac u koji je potrebno da upišete svoje podatke a obavezno da ispunite polja pored kojih se nalazi * kako bi registracija bila uspešna. 

Korisničko ime i šifra je ono što će Vam biti potrebno pri svakoj sledećoj porudžbini.
Kada unesete broj za proveru, klikom na -Registruj se- postajete rigistrovan korisnik naših stranica i u gornjem levom uglu sada se nalazi Vaše korisničko ime.

Na ovaj način omogućili ste sebi brzu kalkulaciju i prosleđivanje iste, u vidu predračuna nama na najjednostavniji mogući način.
Sada možete otići na stranicu -Proizvodi- ili -Cenovnik- klikom na određeni proizvod pojaviće se sa desne strane rubrika -Količina- unesete željeni broj i kliknete na -Poruči- tada se proizvod smešta u -Korpu proizvoda- koja se nalazi u sredini levog dela strane i čiji sadržaj možete pregledati, dopunjavati i menjati u svakom trenutku.

Po završetku poručivanja klikom na -PORUČI- Vaša porudžbina prosleđuje se našoj administrativnoj službi koja će Vas, ukoliko ste pravilno uneli podatke kontaktirati da potvrdi Vašu porudžbinu. Potvrđivanje porudžbine je obavezno.