Kategorije vesti

Radno vreme za praznike

Poštovani saradnici, obaveštavamo Vas da će firma Joilart raditi drugačijim radnim vremenom u toku Novogodišnjih i Božićnih praznika.

Promena lokacije podgrupe anker ploča

Poštovani klijenti, kako bi unapredili lakoću korišćenja našeg sajta menjamo lokaciju podgrupe anker ploča. Od danas će podgrupa Anker ploča biti u grupi Kovanih Elemenata umesto kao do sada Materijala. Nadamo se da će ova promena pomoći da lakše nađete ono što Vama treba.

Pošaljite zahtev za izradu proizvoda

Od sada Vaše zahtev za ponudu možete uputiti potpuno online. Nema potrebe da se prilagođavate našem radnom vremenu kako bi mogli da nas pozovete. Ne morate da razmišljate šta sve Vaš email treba da sadrži. Samo odaberite formu pratite uputstva u formi za zahtev.

Tražite posao?

Otvoren konkurs za 10 novih radnih mesta. U našem preduzeću uvek ima mesta za nove talente!

Facebook i instagram prodavnica!

Da li ste znali da naše proizvode možete pogledati i u Facebook i Instagram prodavnici? Zapratite našu Facebook stranicu

Izmene u radu u skladu sa novim uredbama Vlade Republike Srbije

Poštovani kupci, shodno uredbi Vlade Republike Srbije u vezi epidemiološke situacije, za kupce će biti obezbeđen šalter na kojem će moći da se kupuje roba. 05.12.2020,12.12.2020 i 19.12.2020. se neće ulaziti u prodajni objekat. Online i telefonsko poručivanje će Vam i dalje biti dostupno.

Anketa!

Odvojte par minuta kako bi ste nam pomogli da unapredimo našu uslugu prema Vama!

Novo u ponudi! Setovi opreme za samonosive kapije!

Od danas u našoj ponudi možete naći setove opreme i profile za samonosive kapije težina do 700kg! Kliknite da saznate više!

Cenovnik elemenata od kovanog gvožđa 2020-Januar

Na ovom linku možete skinuti naš kompletan cenovnik elemenata od kovanog gvožđa. Ukoliko vam je potrebna verzija za štampu ili ukoliko želite da imate cenovnik naših elemenata na Vašem uređaju ovo je prava stvar za Vas.

Novo u ponudi-Rukavice

12 pari za samo 480rsd! Ukucajte 8848 u pretragu ili kliknite OVDE Kvalitetne rukavice od poliestera, sa tankim slojem plavog nitrila na dlanu i prstima, i elastičnom manžetnom. Koriste se pri rukovanju osetljivim predmetima i gde se traži preciznost u radu.