Evakuaciona staklena kućica

Izrada metalnih konstrukcija

Izrađujemo i montiramo metalne konstrukcije kao što su nadstrešnice, terasne konstrukcije, spoljna i unutrašnja stepeništa, evakuaciona stepeništa, tende, montažne kućice i druge slične montažne konstrukcije.

Sve vrste metalnih konstrukcija po Vašem zahtevu.

Metalna galanterija naselje Zemunske Kapije

Radovi na većim projektima

Specijalizovani smo za izradu metalnih konstrukcija na velikim građevinskim projektima, pružajući vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i efikasna rešenja prilagođena vašim potrebama.

Izrada metalnih ograda, kapija, fasadnih elemenata i svih potrebnih metalnih konstrukcija za vaš projekat.

Izrada i montaža u potrebnim standardima, propratnom dokumentacijom, tehničkim crtežima i atestima.

Neki od projekata na kojima smo radili:

Naselje Zemunske Kapije
WEST 65
Gradjevinska direkcija Srbije
Apartmanski kompleks Sunčani breg
Stadion shopping center
Kapija 1

Izrada kovanih kapija i ograda​

Jedan od glavnih sektora nam je izrada i montaža kovanih i drugih metalnih proizvoda. U ponudi imamo veliki izbor kovanih ograda, kapija, gelendera, rešetaka i ostalih proizvoda od metala.

Ogradite Vaše dvorište u stilu.
Zaštitite sebe i druge stepenišnim gelenderima, terasnim i balkonskim ogradama.
Dodajte sigurnost Vašem stanu ugrađivanjem zaštitnih rešetaka.

Pružamo ove usluge:

Projektovanje

Projektovanje

Stvaramo inovativna rešenja kroz sve faze procesa: od ideje do finalne realizacije. Svi naši projekti su jedinstveni, sa posebnim naglaskom na originalnom tehničkom rešenju koje predstavlja zaštićeno pravo, čime se osigurava jedinstvenost i ekskluzivnost svakog projekta.

CNC Sečenje limova

Naša usluga sečenja limova na CNC plazmi uključuje sečenje po našim unapred definisanim šarama, kao i po šarama koje nam pošalju naši klijenti. CNC tehnologija omogućava precizno i kvalitetno sečenje bez deformacija.

Savijanje Limova

Ukoliko Vam je potrebno savijanje lima, tu smo da Vam ponudimo uslugu prilagođenu Vašim specifičnim zahtevima. Koristimo najnovije tehnologije i savremenu opremu za postizanje preciznih rezultata koji će zadovoljiti Vaše potrebe.

Izrada kovanih elemenata

Imamo serijsku proizvodnju elemenata od kovanog gvožđa. Po potrebi možemo izraditi i  vanserijske, unikatne kove elemente u stilu koji je prilagođen Vašem proizvodu od kovanog gvožđa.