Kategorije vesti

Pošaljite zahtev za izradu proizvoda

Od sada Vaše zahtev za ponudu možete uputiti potpuno online. Nema potrebe da se prilagođavate našem radnom vremenu kako bi mogli da nas pozovete. Ne morate da razmišljate šta sve Vaš email treba da sadrži. Samo odaberite formu pratite uputstva u formi za zahtev.

Tražite posao?

Otvoren konkurs za 10 novih radnih mesta. U našem preduzeću uvek ima mesta za nove talente!

Facebook i instagram prodavnica!

Da li ste znali da naše proizvode možete pogledati i u Facebook i Instagram prodavnici? Zapratite našu Facebook stranicu

Novi poštanski sandučići u ponudi

Predstavljamo Vam nove poštanske sandučiće i našoj ponudi! Tradicionalni, rustični i moderni modeli u ponudi! Raznih materijala i boja!

Naselje Zemunske kapije u saradnji sa Joilart-om

Ponosni smo da se pohvalimo učešćem na izgradnji Naselja Zemunske kapije.

Izmene u radu u skladu sa novim uredbama Vlade Republike Srbije

Poštovani kupci, shodno uredbi Vlade Republike Srbije u vezi epidemiološke situacije, za kupce će biti obezbeđen šalter na kojem će moći da se kupuje roba. 05.12.2020,12.12.2020 i 19.12.2020. se neće ulaziti u prodajni objekat. Online i telefonsko poručivanje će Vam i dalje biti dostupno.

Anketa!

Odvojte par minuta kako bi ste nam pomogli da unapredimo našu uslugu prema Vama!

Novo u ponudi! Setovi opreme za samonosive kapije!

Od danas u našoj ponudi možete naći setove opreme i profile za samonosive kapije težina do 700kg! Kliknite da saznate više!

Cenovnik elemenata od kovanog gvožđa 2020-Januar

Na ovom linku možete skinuti naš kompletan cenovnik elemenata od kovanog gvožđa. Ukoliko vam je potrebna verzija za štampu ili ukoliko želite da imate cenovnik naših elemenata na Vašem uređaju ovo je prava stvar za Vas.

Izrada ograda i kapija od kovanog gvožđa

Izrađene ograde za terase i kapije. Zaštićeno toplim cinkovanjem i dekorativno plastificiran.

Novo u ponudi-Rukavice

12 pari za samo 480rsd! Ukucajte 8848 u pretragu ili kliknite OVDE Kvalitetne rukavice od poliestera, sa tankim slojem plavog nitrila na dlanu i prstima, i elastičnom manžetnom. Koriste se pri rukovanju osetljivim predmetima i gde se traži preciznost u radu.