Kategorije vesti

Radno vreme proizvodnje konstrukcija

Dragi saradnici, zbog kolektivnog godišnjeg odmora proizvodnja konstrukcija neće raditi od 23.07 do 09.08. Prodaja elemenata i materijala će raditi uobičajenim radnim vremenom.

Facebook i instagram prodavnica!

Da li ste znali da naše proizvode možete pogledati i u Facebook i Instagram prodavnici? Zapratite našu Facebook stranicu

Obaveštenje o radu za vreme praznika

Poštovani saradnici, obaveštavamo Vas da zbog Vaskršnjih i Prvomajskih praznika prodaja Joilart Kovano Gvožđe neće raditi od 30.04.2021 do 04.05.2021. Online prodaja će i dalje raditi, a Vaše porudžbine će biti pregledane prvog radnog dana, 05.05.2021.

Postanite deo tima

Tražimo kreativne, komunikativne, odgovorne i organizovane osobe koje su zainteresovane da u kratkom roku postanu deo tima u pripremi proizvodnje proizvoda od kovanog gvožđa i metalnih konstrukcija.

Novi poštanski sandučići u ponudi

Predstavljamo Vam nove poštanske sandučiće i našoj ponudi! Tradicionalni, rustični i moderni modeli u ponudi! Raznih materijala i boja!

Obaveštenje povodom radnog vremena

Poštovani saradnici, Shodno uredbi Vlade Republike Srbije u vezi epidemiološke situacije, obaveštavamo Vas da Joilart kovano gvožđe neće raditi 13.03.2021 god.

Obaveštenje povodom tehničkih problema

Poštovani saradnici, zbog tehničkih problema primanje porudžbina sa sajta joilart.com i mailova nije radilo od 27.02. do 03.03. Ukoliko ste u tom periodu ostavljali porudžbine ili slali mailove molimo Vas da kontaktirate kolege iz komercijale kako bi sa sigurnošću znali da li je Vaš zahtev stigao do nas. Preduzeli smo potrebne korake kako do ovakve situacije ne bi ponovo došlo. Izvinjavamo se zbog neprijatnosti.

Dan Državnosti Srbije 2021

Dragi saradnici, od 15. do 16. februara će za naše zaposlene biti neradni dani. Sa redovnim radom nastavljamo 17. februara. Kao i uobičajno, porudžbine možete ostavljati na sajtu, što će naš tim obraditi pri nastavku sa radom. Vaš Joilart

Naselje Zemunske kapije u saradnji sa Joilart-om

Ponosni smo da se pohvalimo učešćem na izgradnji Naselja Zemunske kapije.

Izmene u radu u skladu sa novim uredbama Vlade Republike Srbije

Poštovani kupci, shodno uredbi Vlade Republike Srbije u vezi epidemiološke situacije, za kupce će biti obezbeđen šalter na kojem će moći da se kupuje roba. 05.12.2020,12.12.2020 i 19.12.2020. se neće ulaziti u prodajni objekat. Online i telefonsko poručivanje će Vam i dalje biti dostupno.

Anketa!

Odvojte par minuta kako bi ste nam pomogli da unapredimo našu uslugu prema Vama!

Novo u ponudi! Setovi opreme za samonosive kapije!

Od danas u našoj ponudi možete naći setove opreme i profile za samonosive kapije težina do 700kg! Kliknite da saznate više!

Cenovnik elemenata od kovanog gvožđa 2020-Januar

Na ovom linku možete skinuti naš kompletan cenovnik elemenata od kovanog gvožđa. Ukoliko vam je potrebna verzija za štampu ili ukoliko želite da imate cenovnik naših elemenata na Vašem uređaju ovo je prava stvar za Vas.

Izrada ograda i kapija od kovanog gvožđa

Izrađene ograde za terase i kapije. Zaštićeno toplim cinkovanjem i dekorativno plastificiran.

Novo u ponudi-Rukavice

12 pari za samo 480rsd! Ukucajte 8848 u pretragu ili kliknite OVDE Kvalitetne rukavice od poliestera, sa tankim slojem plavog nitrila na dlanu i prstima, i elastičnom manžetnom. Koriste se pri rukovanju osetljivim predmetima i gde se traži preciznost u radu.

Novosti na sajtu Joilart!

Pratite nas kako bi ste saznali novosti na sajtu Joilart. Ovde ćemo objavljivati vesti, novosti, akcije, uputstva i još mnogo toga. Ovde će biti objavljivani novi proizvodi koji su rađeni po zahtevu, nove tehnologije korišćene u proizvodnji, akcije elemenata, nameštaja, ograda i kapija, uputstva za montaže. Objavljivaćemo i zanimljive proizvode iz sveta kovanog gvožđa.