Kategorije vesti

Naselje Zemunske kapije u saradnji sa Joilart-om

Ponosni smo da se pohvalimo učešćem na izgradnji Naselja Zemunske kapije.

Izmene u radu u skladu sa novim uredbama Vlade Republike Srbije

Poštovani kupci, shodno uredbi Vlade Republike Srbije u vezi epidemiološke situacije, za kupce će biti obezbeđen šalter na kojem će moći da se kupuje roba. 05.12.2020,12.12.2020 i 19.12.2020. se neće ulaziti u prodajni objekat. Online i telefonsko poručivanje će Vam i dalje biti dostupno.

Anketa!

Odvojte par minuta kako bi ste nam pomogli da unapredimo našu uslugu prema Vama!

Novo u ponudi! Setovi opreme za samonosive kapije!

Od danas u našoj ponudi možete naći setove opreme i profile za samonosive kapije težina do 700kg! Kliknite da saznate više!

Cenovnik elemenata od kovanog gvožđa 2020-Januar

Na ovom linku možete skinuti naš kompletan cenovnik elemenata od kovanog gvožđa. Ukoliko vam je potrebna verzija za štampu ili ukoliko želite da imate cenovnik naših elemenata na Vašem uređaju ovo je prava stvar za Vas.

Izrada ograda i kapija od kovanog gvožđa

Izrađene ograde za terase i kapije. Zaštićeno toplim cinkovanjem i dekorativno plastificiran.

Novo u ponudi-Rukavice

12 pari za samo 480rsd! Ukucajte 8848 u pretragu ili kliknite OVDE Kvalitetne rukavice od poliestera, sa tankim slojem plavog nitrila na dlanu i prstima, i elastičnom manžetnom. Koriste se pri rukovanju osetljivim predmetima i gde se traži preciznost u radu.

Novosti na sajtu Joilart!

Pratite nas kako bi ste saznali novosti na sajtu Joilart. Ovde ćemo objavljivati vesti, novosti, akcije, uputstva i još mnogo toga. Ovde će biti objavljivani novi proizvodi koji su rađeni po zahtevu, nove tehnologije korišćene u proizvodnji, akcije elemenata, nameštaja, ograda i kapija, uputstva za montaže. Objavljivaćemo i zanimljive proizvode iz sveta kovanog gvožđa.