Kategorije vesti

Promena lokacije podgrupe anker ploča

Poštovani klijenti, kako bi unapredili lakoću korišćenja našeg sajta menjamo lokaciju podgrupe anker ploča. Od danas će podgrupa Anker ploča biti u grupi Kovanih Elemenata umesto kao do sada Materijala. Nadamo se da će ova promena pomoći da lakše nađete ono što Vama treba.

Pošaljite zahtev za izradu proizvoda

Od sada Vaše zahtev za ponudu možete uputiti potpuno online. Nema potrebe da se prilagođavate našem radnom vremenu kako bi mogli da nas pozovete. Ne morate da razmišljate šta sve Vaš email treba da sadrži. Samo odaberite formu pratite uputstva u formi za zahtev.

Facebook i instagram prodavnica!

Da li ste znali da naše proizvode možete pogledati i u Facebook i Instagram prodavnici? Zapratite našu Facebook stranicu

Novi poštanski sandučići u ponudi

Predstavljamo Vam nove poštanske sandučiće i našoj ponudi! Tradicionalni, rustični i moderni modeli u ponudi! Raznih materijala i boja!

Naselje Zemunske kapije u saradnji sa Joilart-om

Ponosni smo da se pohvalimo učešćem na izgradnji Naselja Zemunske kapije.

Anketa!

Odvojte par minuta kako bi ste nam pomogli da unapredimo našu uslugu prema Vama!

Novo u ponudi! Setovi opreme za samonosive kapije!

Od danas u našoj ponudi možete naći setove opreme i profile za samonosive kapije težina do 700kg! Kliknite da saznate više!

Izrada ograda i kapija od kovanog gvožđa

Izrađene ograde za terase i kapije. Zaštićeno toplim cinkovanjem i dekorativno plastificiran.

Novo u ponudi-Rukavice

12 pari za samo 480rsd! Ukucajte 8848 u pretragu ili kliknite OVDE Kvalitetne rukavice od poliestera, sa tankim slojem plavog nitrila na dlanu i prstima, i elastičnom manžetnom. Koriste se pri rukovanju osetljivim predmetima i gde se traži preciznost u radu.